Jom Buat Duit

Jadilah agen penjual simkad Tone Excel. Kita bukan menjual topup, kerana kalau jual topup, sekali jual, sekali untung. Tak jual tak dapat untung.

    Kita jual simkad Tone Excel, jika kita berjaya jual pada satu orang, kita dapat untung RM20, kedua, setiap kali kawan tu topup, kita dapat sehingga 10% daripada jumlah dia topup tu. Tak kiralah dekat mana sekali pun dia topup, mereka tak perlu datang jumpa kita, mereka boleh topup dekat kedai topup ke, dekat 7 eleven ke, dekat station minyak ke, dekat maybank2u ke, setiap kali mereka topup, Tone Excel akan beri 10% kepada kita, dan komisyen tersebut akan dimasukkan terus kedalam akaun kita setiap bulan.

    Bayangkan kalau kawan tu pakai handphone tersebut selama 5 tahun, maknanya selama itulah kita akan dapat komisyen selagi dia topup. Kita duduk rumah, mereka topup di kedai, kita dapat komisyen, ini namanya duduk rumah dapat duit.
   Sekiranya anda inginkan kadar panggilan termurah, kadar SMS terendah & kelajuan internet tertinggi, maaf di sini bukan tempat anda. Tapi jika ingin bebas kewangan & inginkan pendapatan sampingan hanya dengan menggunakan handphone, ya, anda telah membuat keputusan bijak.
    Jadi kalau nak dapat komisyen yang banyak, cari pelanggan yang ramai pelanggan sahaja, lepas tu bolehlah duduk diam-diam di rumah, relaxs sambil tunggu duit topup komisyen masuk tiap-tiap bulan. ~ Mazelan Abas

No comments:

Post a Comment