Produk


SIMKad ataupun singkatan dari bagi Subscriber Identification Module (SIM). Ia merupakan Litar bersepadu (Integrated Circuit) yang bertujuan menyimpan data mengenai pemilik serta maklumat peralatan telephone yang digunakan untuk disimpan secara selamat. Jika ingin mendapat maklumat lebih lengkap tentang apakah SIMkad sila layari laman web WiseGeek atau terus baca di sini.

Antara keunikan SIMkad Tune Talk Toneexcel :

Didatangkan untuk penggunaan 2 dalam 1 iaitu untuk penggunaan handphone jenis Smartphone ataupun jenis biasa. Anda tak perlu ke kedai untuk memotong SIMKad kepada saiz untuk slot SIMKad Smartphone.
 
Bukan sahaja anda menerima SIMkad, malah mendapat nombor polisi insuran kemalangan atau PA Insurance untuk perlindungan sebanyak RM100,000 secara percuma jika anda mendaftar sebagai pengguna.

Boleh sertai Program Komuniti WOW Tune Talk Toneexcel sebagai ejen pemasar dan mendapat kelebihannya seperti yang diterangkan pada post yang lepas. Sila baca terus di sini !

Anda tak perlu daftar nombor yang baru jika anda sayang pada nombor yang anda gunakan sekarang.

Dijamin penggunaannya khas kepada pengguna SIMKad Tune Talk Toneexcel sebab ia dilindungi oleh LPKPM (Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia). Jadi tiada penipuan yang boleh dilakukan oleh pihak syarikat kepada pengguna. Hak pengguna itu sendiri dilindungi.


Jika ingin diceritakan secara keseluruhan, banyak kelebihan yang disediakan kepada pengguna SIMkad ini. Hanya mereka yang telah menggunakannya akan tahu apakah keunikan yang dialami oleh mereka sendiri.


 
Wakil Top-up :


 

No comments:

Post a Comment